ЗАЧЛЕНИ СЕ

ВК Енерџи е непрофитабилно здружение кое егзистира едниствено по пат на донации. Членарината е обврска на секој член на клубот и со единствена намена за поддршка на неговата егзистенција, односно за подмирување на тековните трошоци како и одржување на просторот на клубот наменет за реализирање на заеднички идеи и успеси.

Годишната членарина изнесува 3000 денари. Во членарината е вклучена регистрација во Велосипедска Федерација на Македонија како и осигурување од незгода за време на тренинг и наптревар.

Име
Име
Field is required!
Field is required!
Презиме
Презиме
Field is required!
Field is required!
Датум на раѓање
датум на раѓање
Field is required!
Field is required!
Електронска пошта
Your E-mail Address
Field is required!
Field is required!
Мобилен телефон
07x xxx xxx
Field is required!
Field is required!
Натпреварувач/Рекреативец
  • Изберете категорија
  • Рекреативец
  • Жени
  • Под 13 години
  • Под 15 години
  • Кадети
  • Јуниори
  • Елит
  • Мастерс
Изберете категорија
Field is required!
Field is required!
Фотографија (за натпреварувачи)
Фотографија
Field is required!
Field is required!
Со испраќање на податоците ќе добиете елктронска пошта со дополнителни информации за зачленувањето како и инструкции за уплата.