Дуња Иванова и Љубиша Кондев од ВК Енерџи Скопје се победници во своите категории на првата трка во Вело Крос од сезоната 2020-2021. Трката беше организирана од страна на ВК Вело М од Куманово и Велосипедската Федерација на Македонија.