КОЊАРИ 2

КОЊАРИ 2

Хиподром, Илинден, Петровец, Средно Коњари, Окта, Илинден, Лисиче. Боемска улица наспроти Бајк Стоп, Дебар Маало 10:00.

Темпо, умерено.

https://ridewithgps.com/routes/35222446

За време на возењето се почитуваат сите сообраќајни правила и прописи без исклучок. Секој присутен вози на сопствена одговорност.

Во случај на дожд возењето нема да се одржи!!! https://www.yr.no/place/Macedonia/Karpoš/Skopje/

 

The event is finished.

Date

Feb 27 2021
Expired!

Time

10:00 - 13:00

Location

БОЕМСКА УЛИЦА
ДЕБАР МААЛО
Category
ENERGI CYCLING CLUB

Organizer

ENERGI CYCLING CLUB
Phone
+389 75 475 188
Email
info@energi-cycling.mk
QR Code
Go to Top