Света Петка

Света Петка

Сончев град, Соње, Брезнца, Света Петка, Соње, Сончев град. ОУ Кочо Рацин,  09:00.

Темпо, умерено.

За време на возењето се почитуваат сите сообраќајни правила и прописи без исклучок. Секој присутен вози на сопствена одговорност.

Во случај на дожд возењето нема да се одржи!!! https://www.yr.no/place/Macedonia/Karpoš/Skopje/

 

The event is finished.

Date

Apr 03 2021
Expired!

Time

09:00 - 11:30
ОУ Кочо Рацин - Водњанска

Location

ОУ Кочо Рацин - Водњанска
Category
ENERGI CYCLING CLUB

Organizer

ENERGI CYCLING CLUB
Phone
+389 75 475 188
Email
info@energi-cycling.mk
QR Code
Go to Top