Тимска облека ЕНЕРЏИ 2022 BIORACER

 

ЦЕНАТА НА ЧИНЕЊЕ ЌЕ БИДЕ ДОПОЛНИТЕЛНО ОБЈАВЕНА

AEROSUIT (one piece with back pockets) –

AERO SOCKS – 

Облеката може да се порача со пополнување на формата подолу. Исто така може да се порача и купи во продавницата за велосипеди Бајк Стоп.

Членовите на клубот имаат попуст до 25% од горе наведените цени.

 

 

 

ПОРАЧАЈ ЈА СВОЈАТА ОБЛЕКА ОВДЕ

Име
Име
Field is required!
Field is required!
Презиме
Презиме
Field is required!
Field is required!
JERSEY
 • - select a option -
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL
- select a option -
Field is required!
Field is required!
BIB SHORTS
 • - select a option -
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL
 • XXL
- select a option -
Field is required!
Field is required!
AERO SOCKS
 • - select a option -
 • 40-42
 • 42-44
 • 44-46
- select a option -
Field is required!
Field is required!
Електронска пошта
Your E-mail Address
Field is required!
Field is required!
Мобилен телефон
07x xxx xxx
Field is required!
Field is required!