ЗАЧЛЕНИ СЕ

ВК Енерџи е непрофитабилно здружение кое егзистира едниствено по пат на донации. Членарината е обврска на секој член на клубот и со единствена намена за поддршка на неговата егзистенција, односно за подмирување на тековните трошоци како и одржување на просторот на клубот наменет за реализирање на заеднички идеи и успеси.

Годишната членарина изнесува 2500 денари.

Име
Име
Field is required!
Презиме
Презиме
Field is required!
Датум на раѓање
датум на раѓање
Field is required!
Електронска пошта
Your E-mail Address
Field is required!
Мобилен телефон
07x xxx xxx
Field is required!
Натпреварувач/Рекреативец
  • Изберете категорија
  • Рекреативец
  • Жени
  • Под 13 години
  • Под 15 години
  • Кадети
  • Јуниори
  • Елит
  • Мастерс
Изберете категорија
Field is required!
Фотографија (за натпреварувачи)
Фотографија
Field is required!
Со испраќање на податоците ќе добиете елктронска пошта со дополнителни информации за зачленувањето како и инструкции за уплата.