Фотографија © Иван Блажев

ЕНЕРЏИ РЕГРУТИРА

Натпреварувачи на возраст од 14 до 17 години за учество во системот на натпревари при Велосипедската Федерација на Македонија.

За повеќе информации јавете се на

075 475 188 | 02 323 1772 или на info@energi-cycling.mk

ЕНЕРЏИ ПРЕНЕСУВА: Како да преживеете 24 часовна велосипедска трка

By |February 21st, 2021|

24 часовните трки значат интензитет и замор. Постои научна заднина зад натпреварите кои се карактеризираат како трки на издржливост. Да се одберат вистинските нутритивни производи, да се остане хидриран и да се пребродат искушителните искачувања [...]

Енерџи пренесува: 4 МИТОВИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ 50+

By |February 11th, 2021|

Од  Chris Carmichael, основач и главен тренер на CTS Честопати слушам како велосипедистите сениори навлегуваат и веруваат во митови поврзани со нивниот тренинг. И тоа ги враќа назад. Во некои случаи, не заради тоа што [...]

КЛУПСКИ ВОЗЕЊА

February 2021
No event found!
СКОПЈЕ ВРЕМЕ
ВЕЛОСИПЕДСКИ КЛУБ ЕНЕРЏИ

Велосипедскиот клуб ЕНЕРЏИ од Скопје е основан во 2007 од група ентузијасти – вљубеници во велосипедизмот, со цел создавање клуб кој сестрано ќе го промовира велосипедизмот. Енерџи е отворен, пријателски ориентиран клуб кој ги охрабрува луѓето да возат велосипед, да се натпреваруваат, но пред сè да се дружат.

ЗАЧЛЕНИ СЕ