Project Description

ФУНКЦИОНАЛНО ТЕСТИРАЊЕ

Во просториите на Велосипедскиот клуб Енерџи вршиме функционално тестирање на велосипедисти за одредување на способностите и воедно креирање на соодветни тренинг програми врз основа на добиените резултати.