Project Description

НАТПРЕВАРИ

Велосипедскиот клуб Енерџи зема активно учество на натпреварите во планиски и друмски велосипедизам кои се во организација на Велосипедската федерација на Македонија

ЗАЧЛЕНИ СЕ

КЛУПСКИТЕ ОБЕЛЕЖЈА НА ВК ЕНЕРЏИ