Фотографија © Иван Блажев

ЕНЕРЏИ РЕГРУТИРА

Натпреварувачи на возраст од 14 до 17 години за учество во системот на натпревари при Велосипедската Федерација на Македонија.

За повеќе информации јавете се на

075 475 188 | 02 323 1772 или на info@energi-cycling.mk

Uphill Водно 2022

By |April 10th, 2022|

Неофицијални резултати од натпреварот во планински велосипедизам Апхил Водно 2022 одржан на 10.04.2022 година. Резултати Апхил Водно 2022 Таг Тајминг

ВК ЕНЕРЏИ ПРАВИ РАЗЛИКА – SPARTI XCO UCI C1/C2

By |October 15th, 2021|

Во регионот Лаконија, североисточен Пелопонез, Дуња Иванова и Димитар Јованоски - претставници на ВК Енерџи, го скршија мразот како први учесници од РС Македонија на двете престижни трки во Карјес блиску до Спарта во Р.Грција. [...]

КЛУПСКИ ВОЗЕЊА

No event found!
СКОПЈЕ ВРЕМЕ
ВЕЛОСИПЕДСКИ КЛУБ ЕНЕРЏИ

Велосипедскиот клуб ЕНЕРЏИ од Скопје е основан во 2007 од група ентузијасти – вљубеници во велосипедизмот, со цел создавање клуб кој сестрано ќе го промовира велосипедизмот. Енерџи е отворен, пријателски ориентиран клуб кој ги охрабрува луѓето да возат велосипед, да се натпреваруваат, но пред сè да се дружат.

ЗАЧЛЕНИ СЕ